Úvod Blog Ratanová zahradní sestava přesně podle vašich představ

Ratanová zahradní sestava přesně podle vašich představ

24. 01. 2022 Rady a tipy

Moderní zahradní sety z umělého ratanu se staly oblíbeným trendem při výběru zahradního nábytku. Tento nábytek vás nadchne nejen vydařeným vzhledem, ale také svými praktickými vlastnostmi. Umělý ratan je zcela bezúdržbový, nebledne na slunci a zdatně odolává také nepříznivému počasí. Pokud vás při zahradním stolování překvapí nečekaný déšť, tak si nemusíte dělat hlavu s bleskovým ukrytím nábytku před nežádoucí vlhkostí. Ratanový nábytek nerezaví, ani netrouchniví a stačí jej pouze otřít hadříkem.

A pokud máte speciální požadavky na vzhled a rozměry, tak se pusťte do skládání vlastního modulového nábytku na míru. Díky online konfigurátoru to zvládnete z pohodlí domova a okamžitě uvidíte dispozice zvoleného setu a jeho umístění v prostoru. Celý postup při vlastním sestavování je jednoduchý, intuitivní a zvládne ho každý.

Ratanová modulová sestava BORNEO LUXURY pro 7 osob – šedá

S posezením BORNEO LUXURY se i na vlastní zahradě budete cítit jako na exotické dovolené. Kvalitní proplétaný umělý ratan v univerzálním šedém odstínu přírodního ratanu stylově doplňují sedáky a polštáře z pevné tkaniny o gramáži 220 g/m2, třešničkou na dortu je doplněk v podobě desky stolku z tvrzeného skla.

Ratanová modulová sestava BORNEO LUXURY pro 7 osob (šedá)

RATANOVÁ MODULOVÁ SESTAVA BORNEO LUXURY PRO 7 OSOB (ŠEDÁ)

Set BORNEO LUXURY vám udělá radost čistým minimalistickým designem. Je velmi atraktivní a léty neztrácí svou kvalitu. Ještě radši ho budete mít po prvním posazení – dopřejte si na zahradě stejné pohodlí, jako v obýváku.

Sestava BORNEO LUXURY je zhotovena z odolného umělého ratanu (polypropylenu), který je cenově výhodnější než pravý ratan, ale s mnohem delší životností. Posezení jednoduše oživíte doplňky a dekoracemi, jako jsou květiny, prostírání, či ubrus.

10 důvodů, proč zvolit nábytek z umělého ratanu

  • Žádný levný plast – umělý ratan není levným plastem. Jde o pevný materiál, který vás nezradí.
  • Pružnost a pevnost – nepraská jako plast a nerozplétá se jako přírodní ratan, navíc má vysokou nosnost.
  • Odolnost – nábytek přežije i výkyvy počasí, jako jsou mráz, déšť, či letní horka a zároveň zdatně odolává UV záření.
  • Zdravotní nezávadnost – i když jde o syntetický materiál, našemu zdraví neškodí.
  • Dlouhá životnost – nábytek z umělého ratanu díky svým vlastnostem vydrží po generace.
  • Nepotřebuje údržbu – bohatě si vystačíte s vlhkým hadříkem a trochou saponátu.
  • Nevybledne – i to nejostřejší letní sluníčko nenapáchá žádné škody.
  • Je lehký – nesporná výhoda pro manipulaci po zahradě i uschování mimo sezónu.
  • Je ekologický – materiál je kompletně recyklovatelný.
  • Nestojí váš roční plat – ceny nábytku z umělého ratanu jsou velmi příznivé, a to i v kategorii luxusních sestav.

Péče a skladování nábytku z umělého ratanu

Pokud si pořídíte nábytek z umělého ratanu, žádná složitá údržba vás nečeká. Sestavu jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem, v případě velkých nečistot stačí přidat trochu saponátu. Umělý ratan je bezúdržbovým materiálem, který vám bude dělat radost bez zbytečných starostí s péči o něj.

RATANOVÁ MODULOVÁ SESTAVA ROHOVÁ BORNEO LUXURY (ŠEDÁ)

RATANOVÁ MODULOVÁ SESTAVA ROHOVÁ BORNEO LUXURY (ŠEDÁ)

Sestava BORNEO LUXURY může být celoročně venku, protože materiál odolá sněhu, dešti i mrazu. Abyste zabránili znečištění posezení (zejména sedacích podušek), doporučujeme pořídit praktické obaly na nábytek. V případě znečištění není problém potahy polstrů vyprat – jsou opatřeny zipem.

Kompletní nabídku modulových sestav naleznete v záložce Modulové sestavy, kde můžete vybírat z menšího posezení pro 4 osoby až po velké zahradní párty pro 10 osob. Bohatý je také výběr barev, který představuje jak zástupce hnědých zemitých barev, až po elegantní šedou nebo antracit.

 

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Největší bestsellery ratanového zahradního nábytku, které se budou prodávat i v roce 2023

S přicházejícím koncem roku, přichází i čas bilancování, a proto jsme pro vás i letos připravili seznam těch NEJ za rok 2022 a zároveň těch NEJ pro rok 2023, protože zájem o tyto kousky byl tak velký, že se stal nepostradatelným hitem mnoha nadcházejících sezón. Pojďte se s námi podívat napříč…

Celý článek

Rady a tipy 21. 12. 2022

Únorové tipy na nábytek z umělého ratanu pro každou terasu

Venku ještě vládne pevnou rukou paní zima a vy už se nemůžete dočkat nové zahradní sezóny? Sestavili jsme pro vás žebříček toho nejlepšího, co ratanový nábytek nabízí. Vybírat můžete z jednotlivých stylových kousků, které skvěle doplní vaši zahradu nebo z variabilních sestav, které si můžete…

Celý článek

Rady a tipy 14. 02. 2022

Jaký je rozdíl mezi ratanem a umělým ratanem

Nejste si jistí, jaký je vlastně rozdíl mezi umělým a přírodním ratanem, a který upřednostnit pro zahradní nábytek? V tomto článku vám vysvětlíme výhody a nevýhody těchto materiálů a rozdíly mezi nimi. Jaký je přírodní ratan? Využití přírodního ratanu má dlouhou historii. Ratanový nábytek se…

Celý článek

Rady a tipy 12. 11. 2020

Podzimní tipy na umělý ratanový nábytek na terasu

Čekáte na posezónní výprodeje zahradního nábytku a rozhodli jste se nové posezení pořídit až nyní? Dobře děláte! Na podzim jsou venkovní sestavy k dostání za výhodné ceny. Inspirujte se našimi tipy a vyberte si ten nejlepší zahradní nábytek z umělého ratanu, ať už to bude malé posezení…

Celý článek

Rady a tipy 23. 10. 2020